Snörugby!!

Okej, så har vi nu spelat snörugby idag. Och det var SUUUPER kul!!

Okej jag fick ont typ överallt men mest i benen och snö i skorna.... fast med TE1B går det inte ha tråkigt.

Nu väntar Umeå till helgen så det blir ett litet uppehåll i bloggandet men är troligtvis tillbaka på söndag för att börja renoveringen för fullt! Å vad jag längtar! :)

Ha de bra!
Over and Out!

Friluftsdagen med TE1B!

image16



 

Så ja, 6 kilometers vandring och sen pulka eller madrass åkning, ja det var dagen plus lite fotograferande.. Som du förstår är dessa bilder bara några av de ca 75 som jag tog. Ja, att fotografera ÄR kul!

Tröttheten nu och värken i fötter+vader går nästan inte att överleva men jag ska göra mitt bästa för att spela snörugby imorrn! Kul? Hoppas! Men med TE1b kan det inte bli tråkigt ;) Tack än en gång :D

Over and Out!

Friluftsdag+kamera+godis+TE1B!!!

Morgondagen är alltså friluftsdag, brukar inte ha så mycket till över för friluftsdagar men nu ska alla i hela klassen spendera dagen tillsammans! JIPPIE!!!

Har idag varit och köpt godis för ca 40 spänn :] så att jag klarar eftermiddagen :D haha men bilder kommer imorgon skulle jag tro :)

Så power walk på förmiddagen, haha jag, Nils, Alexander och Erik pererik ska gå med stavar ;) hahah Erik med sina JÄTTEmanliga rosa med glitter ;) Längtar att se dom lixom :D

Pepp på morgondagen asså XD

Over and Out!

Vinter eller vår?

I fredags så var det nästan vår, typ 3 grader varmt och solen lyste skönt.
Tyvärr blev det is överallt och man kunde nästan slå ihjäl sig, (sänder en tanke till de som cyklade den dagen). I natt har det kommit nästan en decimeter pudersnö som jag har skottat bort från infarten och till min fasa ser jag att det nu är tre grader varmt igen.

TE1B ska ju ut på friluftsdag på onsdag och åka pulka ju.... inte kul med isbacke :(

Men jag hoppas att det snöar mer :D OPTIMIST? OJA...


Over and OUT!

Vad hände med CSI?

image15
Har några härliga fredagar i rad satt mej framför tvn med lite godis redan klockan sju för att se Psych som då räcker tll åtta och då har CSI vanligtvis börjat men inte nu??? Blir lite ledsen då det är så bra, kvällen har då sedan avrundats med lite Morden i Midsomer innan det härlig aprogrammet med Charlie Epps, Numb3rs, har börjat... 
Varför slutar de att sända så bra program, ställer samma fråga om Las Vegas, såg tydligen sista programmet io en episod någon vecka sedan som slutade så spännande att jag nästan inte kunde hålla mej till nästa vecka men upptäckte då att det inte var då! TRÅKIGT!! Läste nyss på femmans hemsida att Las Vegas ska läggas ned!? Onej det som är så bra! :/

Ja, ja men dagen har iaf varit bra, svenskan och engelskan är avklarade med bravur? Nja men engelska provet gick rätt bra endå :) 

Ha en bra helg! 

Over and Out!  

Redovisning....

Så var ett problem ur världen, men ett nytt har redan dykt upp. Naturkunskaps förhör på arter.. inte så jätte kul :/

Men peppen ligger på Umeå nästa helg (Simple Plans nya skiva kommer att införskaffas?Den har kommit till Sverige va?) och sedan på det planerade omgörningen av sovrummet.

image14 < pojkarna som alltid finns där. Lyssna på deras låtar och häpna!!

Over and Out!

Glad? Stressad? Mycket att göra?

OJAAAAAAAAAAAA.....
Som tidigare inlägg visar så har jag saker upp över huvudet att göra, måste skriva stödord till teu redovisningen imorrn.......... SÅ TRÅKIGT.......... tur att jag har så fina kompisar i gruppen, Alexander och Elin, tack så mycket :D

Ja, ja nu måste jag rusa vidare!

Klassen i mitt hjärta! TE1B



Over and Out!

Trött? Jag? Skojar du?

Så trött... det är inte klokt.. måste snart gå och lägga mej, det känns lite stört.
Men med fysikläxa till imorgon, engelska prov på fredag, ett svenska brev att skriva och så sedan välja kurser til tvåan och trean så känns det som om man har några kilo på axlarna att kånka runt på... jobbigt som attan!

Ja, ja, tur  iaf att man har så bra vänner. Ni lyser verkligen upp dagen för mej ska ni veta. TACK TE1B!

Ps. House ikväll i fyran 21:00, ska ju bara se det!

Over and Out!

Nytt!

Ska äntligen efter många års tjat få göra om i mitt rum! Är helt enkelt överlycklig!
Sportlovet verkar ska ägnas åt denna trevliga sysselsättning, men hoppas ändå på att få vara ute litegrann oxå.

De grå väggarna med den mörkblå fondtapeten ska bli målade vita med två svarta målningar på.

Den ena så här:(mina händer och ett citat av Einstein)

Den andra är inte riktigt klar än men den blir nog bra. Sedan ska pappa och kanske farfar? snickra ihop en säng och en sideboard med design Matilda Larsson. Hoppas att det blir bra!

Over and Out!


Schlager?

Är det någon som följer melodifestivalen så där helhjärtat? Inte jag i alla fall, och lär inte göra det för än grabbarna i Simple Plan dyker upp... Något som lär bli lite svårt. Ja, ja, men det blir nog att se det stora spektaklet ikväll endå men en middag med surströmming väntas först!

Lillkusinen hade 1 årskalas idag, hon blev lite ledsen då jag skulle fara hem men det gick nog över rätt fort.
Klippningen igår blev förresten riktigt lyckad! Det är längesedan jag blev så här nöjd. Ja, efter klippningen blev det en liten sväng på staan oxå. Fick mig en vinterjacka och täckbyxor (lär nog behövas här framöver), köpte 3 t-shirts för gympa och pyjamas, fem par örhängen, benvärmare, palestina sjal och ett hårspray. Blev riktigt nöjd faktiskt =)

Ha en bra kväll med melodifestivalen eller inte...

Over and Out!

Alla Hjärtans Dag!

En vanlig dag? Nja fick två godishjärtan av Johan som var snäll nog och bjöd klassen! En eloge till honom!

Sedan två timmars information om valbara kurser på 300 poäng och individuella val, man vill ju läsa allt!! Det går inte men men...

image10
Illustration privat,

Ha en bra fortsättning på alla hjärtans dag!

Over and Out!

Lite som vanligt...

Dagen har varit som vanligt, alltså inget nytt.
Fick tillbaka fysikprovet, två poäng i från max, lite besviken på mig själv för att jag inte spikade det men jag är rätt stolt ändå!

Programmrådsmöte i morron, inte pepp på det asså. Känner inte för att lämna TE1B på en lång rast för att gå på möte men måste man  så måste man....

Over and Out!

Måndag

Veckans första dag är nu här och skolan är som vanligt igång igen...

TE1B verkar ha flyt i att skippa lektioner, slapp gympan idag och missar sen naturkunskapen på torsdag. Tur? njae kanske de ;)

Lovade att jag skulle lägga in frisyrförslag till kommande klippning på fredag (HAPPYFACE!) De kommer då iaf här:
image7
Har nog inte tillräckligt med hår för den uppe till höger men det går ju alltid att spara ut!

Over and Out!


Äntligen helg!

Så var det fredag igen och en hel vecka har gått,
hade riktigt bra lektioner idag, matte, svenska och engelska, ingen var riktigt ansträngande.

Kom hem kring halv fyra och pappa stod och lagade tapas på sitt eget vis, middagen blev helt enkelt små snittar typ förrätt, supergott! 
Med lite tjatning så lyckades jag få mamma att boka en klipptid och det blev redan nästa vecka, på fredag klockan tre... Nu gäller det att hitta på någon frisyr, förslad finns kommer senare på bloggen.

Har suttit lite och pysslat med ett födelsedagskort till min lillkusin som fyller år om bara några dagar.
437552-6 Så vad tycker ni? Blir detta en bra bild till en liten tjej på ett år? Har faktiskt lyckats göra den alldeles själv i programmet som jag gjorde grisen i ett tidigare inlägg =) 

Over and Out! 

Helt galen torsdag

Dagen har verkligen varit helt galen, började med engelska halv nio. Skulle ha glosförhör men det blev inte, HAPPYFACE!! Hade inte pluggat mycket direkt.. Sedan i väg till gympan, halva klassen åkte skidor men inte min grupp det blev bounceboll (boll sport man spelar med topsar typ) sedan avslappning med musik, utan lärare går allt bra  haha. Nae sen hade vi lunch som blev två och en halv timme lång, helt sjukt, naturkunskapsläraren skulle göra något annat så vi hade ingen lärare. Så efter lunchen på Frasses med Isabel och Felicia gick vi tillbax till skolan och satt i sofforna utanför klassrummet.

En lärare, fysik och matte lärare som vi i TE1b inte har ser oss typ jämt och vi har börjat vinka åt honom när han går förbi, han kom iallafall och pratade med oss när vi satt där och sa att vi var en av skolans charmigaste klasser ;) När han frågade varför vi var så charmiga svarade Sebastian att det var för att vi var så snygga, hahah, lärarn trodde på de och gick.  

Ja, men sen så skulle vi ha fysiklabb och då skulle vi koppla ihop massa lampor och grejer, det gick inte så bra direkt.. men med tre lärare så klarade vi Team fröknarna Larsson det! hahah nae det var inte så svårt bara komplicerat :S... Vi blev i alla fall klara sist. Fast vi gjorde det kanske bäst??  Ja sen teu.. inte kul men vårat grupparbete blev då iallafall klart... tidsepoken 2000-2007.. det har inte hänt så mycket nytt inom tekniken direkt, inte många stora grejer... 

Men vi fick sluta en hel timme i för väg! Så bra är vi :}
hah ja kort sagt en helt crazy dag! men aldrig har jag varit så glad som jag är nu, tack alla!

Over and Out!


Indesign

437552-5Denna bild är jag stolt över!
Elin är så snäll som lär mig att rita grisar, hahah nae vad tycker du om den???? ;)

Ny blogg på G!

Hej alla glada!
Försöker att skapa en bloggdesign alldeles på egen hand och vill bli nöjd med den.
Det kommer nog att ta ett tag men jag hoppas att ni kan vänta.

RSS 2.0