Stan igen!

hahah ja nu blire stan i dag igen. Hoppas på en tröja jag såg på HM igår.. Vi får se, har din sko fått in några snygga skor förresten???

Synd på vädret idag... men det är ju varmt?!  Grillning till middag, på engångsgrill... Sommar snart!


Så snygga jag och Elin var igår ;) haha

Over and Out!

Stan idag!

Nu äre nästan vår ute... och jag ska till stan hur pepp känns det då? Ja nu ska jag ju vara med Elin så de känns ju jättekul!

JA hare bra i dag!

Vår?

Ja, ny header... den kändes som vår så ja varsågod.

Nu vill jag ha sommar!

Plockar ut linserna nu.. pallar inte längre i dag..

Nu sitter det nog..

Kom nyss hem från stan där jag har genomlidit en linsträning.
Det gick ganska bra och jag sitter här nu med linserna på mig, Adam som hjälpte mig var riktigt trevlig och duktig så jag hoppas att jag nu på egen hand ska kunna sköta mina linser!

Det känns lite ovant men jag ska nog vänja mig.

Det blev även lite inköp på stan, en concealer, ett puder och en mascara. Kändes som att det behövdes. VI hann även in på Jysk och köpte nya sängben, det blev sånna där medar och ett överdrag till madrassen. Så lite nytt till rummet. En fönsterlampa och sänggaveln är vad jag har kvar så det känns inte så långt bort! Ja, och så ska jag måla en hylla som ska upp på ena väggen.

I morgon ska jag ännu en vända upp till stan men denna gång för att umgås med Elin K, kul att hitta på nåt.

Och sen måste jag börja plugga på färglära och göra NK läxan men det känns inte kul alls direkt och jag måste träna på att sätta in och ta ut linserna oxå... mycket att göra på så lite tid!

Ja, ja nu ska jag sluta tjata.. Ha de bra!

 Tänk om våren ändå var här! Snart är det sommar.. .hoppashoppashoppas!

Ny dag, nya saker att ta tag i...



Ja dessa bilder togs här i veckan, de blev ganska bra faktiskt då de inte är redigerade ett dugg! =)

Ritade även lite:
 Ja, det är då Pierre Bouvier, sångaren i Simple Plan. Okej ena ögat blev ganska stört men jag är nöjd med bilden!

Ta de lugnt!

Linsprovning...

Okej, tog 10.08 bussen med Linnea upp till staan för att provgå linser. Det tog ett tag innan jag kom in till optikern och väl där inne började hon att babbla. Jättebra, jag lärde mig mycket och linser sattes in. En verkligt obehaglig känsla var det att sedan gå på stan, varför? Jo hon hade satt in en för låg styrka medvetet för att tvinga mej att se med dem... Stört... Ja så behövde jag ju mer styrka så förhoppningsvis ska jag dit på torsdag och träna på att sätta in linser och detta med en ny lins. Komma tillbaka på nån dag och göra en undersökning på det... Känns skitjobbigt.

Dagens plus var ju att få ta igen lite tid med Linnea. Det var verkligen länge sen sist.. Sen Elin S i morrn! Hoppas jag, detta påsklovet verkar gå i kompisarnas tecken. KUL!

Och ja det blev lite bilder igår, ganska fina faktiskt, kommer kanske upp snart på bloggen.

Soligt!

ÄNTLIGEN ÄR DET SOLIGT!!!! 
Som jag har längtat, ska ut nu hoppas på fina bilder då kameran ska med.

Mitt rum får nu stå stilla ett tag då jag väntar på en sänggavel och att vi ska köpa hem lite tyg. Annars är det mesta i ordningställt, bilder kommer när det är klart!

Ja nu ska jag njuta av vårvädret (hoppas att snön smälter bort, längtar till sommarn!)

Ny design...

Okej ny design här, var inte riktigt nöjd med den förra
Väntar på broder Tuck ska komma hem från en kompis sedan fika!


image30
Från vaggan till graven, eller hur?!

Snart klart!

Idag ska stereon, tvn, cdskivorna med mera in i mitt rum så det som saknas är en sänggavel, målade sängben, fönsterlampa och nåt slags överdrag till madrassen. Sen äre klart! Så himla skönt! =)

Hare bra, Snart är det sommar! =)

Påskafton.

Vaknade i morse av att pappa frågade om jag var vaken, sa att påskharen lämnat en lapp och att jag borde stiga upp. Detta var kring kvart i nio. Sagt och gjort så bäddade jag och gick in i köket.. första lappen stod det så här på:

Svalt, bland knölar i en låda hittar du det du söker... Smart som man är går man diretk till kylskåpet och drar ut potatislådan, jo där var nästa lapp:

På skåpet sitter en katt och skåpet hänger på väggen där finner du... Ja det var nyckelskåpet i hallen. Nästa lapp:

2 kanske 3 kan sitta, en kort kan ligga lyft på locket, där finner du... Trött som attan tog det ett tag innan jag fattade. I kökssoffan låg en chokladask, en deckare och en inredningsmagasin. Tack påskharen!

Renoveringen av rummet rusar fram nu, jag och pappa byggde igår ihop bänkarna och i denna stund målar min käre far dem. Det blir jättebra!

Glad Påsk!

Glad Påsk!

image29 Glad påsk alla glada!

Har äntligen påsklov! Kommer att njuta av det, vad ska du göra?

Matteprov & Baldershow

Nu är dagen över och jag har skrivit klart engelskan till redovisningen i morrn.

Matteprovet gick riktigt bra, bara en uppgift som jag funderade lite extra på och kom inte på någon snygg lösning... Det var inte så svårt, hoppas på ett MVG iaf ;D

Så baldershowen efter lunch, nu vet jag vad den handlar om. Treorna har skrivit den och uppträdde själva. Ganska kul faktiskt!  De bjöd verkligen på dem själva.

När bilden började kom en ITare och berättade om morgondagen, så vi går två lektioner och slutar 10.35! JIPPIE!!  En bra start på lovet kan man ju säga!

Så till sist säger jag bara att när jag och Camilla satt och väntade efter skolan såg vi att trätanten i entrén var en påskkärring! Så himla fult! HAHAHAHAHAH Hon såg inte klok ut...


Matematik

Dagen har verkligen gått i matematikens tecken. Med matteprov i morgon hade vi en matte lektion på ca 2 timmar och 45 minuter.. Lite drygt, särskilt då man redan var klar med alla uppgifter nästan... :/ Ja, men då går säkert provet bra iaf =)

Ska fortsätta kvällen med lite mer matte och sedan lite bild, måste skissa lite på uppgiften vi fick idag.

Baldershow imorrn! Nån som vet vad det är??

Så y=kx+m... den räta linjens ekvation. Det ska nötas in i hjärnan, nån som vill byta?


Ännu en vecka är slut..

Så är det måndag och ny skolvecka i morron... Okej det ska ändå bli kul, vi går ju endå bara fyra dagar. Men ett matteprov och en engelskaredovisning tynger ner mig lite.. hoppas det går bra iaf.

Spikade föresten Teu provet vi gjorde innan lovet men det var det rätt många som gjorde (det var ett superlätt prov nämligen!) fritidshuset fick jag tillbaka i torsdags och fick även på det ett MVG. Glad är man då över det iallafall!

Så i fredags skulle TE1B på mässa, Ung Företag mässa, ingen av oss hade någon aning om varför vi var där, vad vi skulle göra eller när vi fick fara.. Så halv ett (vi gick dit tolv) sa jag hejdå till Isabel och Alexander och gick tvärsöver vägen till busshållplatsen för att ta 12.40 bussen hem till Ursviken. Hann inte stå där länge förränn Annelie (Engelskalärarn) kom förbi och sa att vi borde ha haft engelska då det inte tog så lång tid... Okej, kanske det men inte vårat fel då vi inte hade fått någon som helst information om när vi skulle gå... Så dom får skylla sig själva! 

Ja, ja... Så var det med det.. Svenska uppgift att skriva en insändare imorron, svårt då man inte är upprörd över nåt speciellt.. Är du arg på nåt? 

Ja, och så Grattis till Charlotte Perrelie för segern i Melodifestivalen, kommer hon att klara sig i Belgrad? 

En hel del laggande..

Skulle igår lägga ut detta inlägg men så laggande hemsidan så här kommer det nu...


Vaknade utvilad i morse, kring halv tio och steg då upp. Verkar inte kunna sova längre...

Ja, ja men här kommer dagens sanning, jag såg på Så ska det låta igår. Visst kanske inte världens bästa program men helt klart roande! Robert Gustavsson gästade programmet och sjöng/pratade dessa rader: Göran Persson ligger i en fontän på Sergelstorg och dricker bearnaisesås ur en tub...

Ja vad ska man säga? Förstklassig entertainment såklart!

Och en upptäckt jag och min far gjorde i går var hur lik Åsa Fång är Jennifer Aniston se själv! :

image27
De kunde ju vara systar!

Tråkdag..

Inget idag har varit jättekul, dagens räddning har dock varit att man fått tillbringa stor del av dagen med klassen i mitt hjärta TE1B!

Schemat idag:
CAD (supertråkigt.. rita ritningar på datorn.. vem vet vad en vantskruv är? Inte jag iaf)
Matte ( räta linjens ekvation y=kx+m, plus repetition för ett kommande prov.. not kul)
Lunch + Hål (Hur länge som helst, Tack TE1B utan er skulle det vara svårt att leva... :D)
Fysik (Okej, hur kul är det med ellära? Tur att det är så lätt)
Bild (Kunde ha varit kul men terminens kurs är ganska boooring... vi får ju inte göra nåt)

Så nu är det plugg på NK som gäller.. sen Roomservice kl. 20:00 och hoppas att pappa kommer snart så kan vi designa (jag bestämmer och han ritar ;) ) mina möbler till mitt rum. HAn har varit i Umeå idag och lyssnat på Wikegård, undra om det var lärorikt?

Hoppas din dag varit roligare än min!

Simma lugnt!

Okej, Update...

Så, nu är man tillbax i skolan igen... sådär känns det faktiskt, det drog igång igen som vanligt. (NK prov på torsdag, matteprov nästa vecka osv... )
Fast kul att få träffa alla igen efter en veckas uppehåll! =)

Så var det rummet, ja nu ligger det ramar över hela golvet som snart ska upp på väggen. Det är iaf meningen men pappa har en stressig vecka så vi får väl se helt enkelt..

Okej, veckans fråga är om jag nånsin kommer att lära mig se skillnad på alla dessa arter...
titta själv:
image26
Någon som bryr sig överhuvud taget???
NAE, skulle inte tro det heller!

Dagens lilla citat är egentligen från igår men men:
-Min snowboard är 145 cm,

-Å då kan ju jag ta den! Den är ju bara 15 cm längre än mej!

haha, bra sagt!

Lördag = schlageryra??

Ja, jag vet att jag nämnt det förut men då jag målade klart mina målningar igår tvingades jag lyssna på klockradion (världens sämsta ljudkvalitet dock.. eller inte som en gång på svenskan men men) Och när radion går igång spelas Rix FM för fullt. Ja och... det pratades om schlagerschlagerschlager.. okej lite överdrivet men det måste ju ha varit vad som fastnade i mitt huvud. GUD VAD JAG ÄR LESS PÅ MELODIFESTIVALEN! Så nu fick jag det ur mig, hoppas Carola kommer sist! hahaha.

Fortsätter med rummet udag, måste spreja ramar och dylikt, hoppas på ett bra resultat.

TjolaHopp!

Färdig målat!

Sitter här med vita fläckiga händer allt från målandet idag.. Och ja äntligen är det klart!
Får nu börja i morgon med mitt konstverk, håller tummarna för att det ska bli bra!

Dagen innehöll även en sväng på stan, det blev inte mycket inhandlat men en väska, ett CSI spel till datorn (hör och häpna!?), en vässare till kajalen och sedan presenter till mamma( kan inte säga vad med risk att hon läser detta... men jag hoppas att hon kommer att tycka om dem! :) ) ja det var vad som följde med mig hem. Väskan är något jag gått och suktat efter ett tag då jag har funderat på hur jag ska lösa det med alla skolböcker/gympakläder som ska släpas fram och tillbaka. Fick dock veta att min far hade en liknande väska under hans grundskoletid! Lustigt hur lika smak jag och han har...

Dagens grej var att jag fick svar på mitt mail jag skickat till Färg&Tapet med en ansökan om sommarjobb, han skulle höra av sig om nån vecka men skrev att det verkade intressant! JIPPIE!! hoppashoppashoppas... Annars får man söka nån annan stans.

Ja och sedan så har jag beställt tid för att provgå linser vecka 13 på tisdagen så framöver går jag väl från glasögon till linser! Ska bli skönt i sommar! =)

Sover btw i mitt rum i natt! Har ju sovit i groventrén några nätter då mitt rum har varit så stökigt..

Over and Out!

Tandläkarbesök..

Okej har nu varit hos tandläkarn 07.20 i morse... Kul? Nja inte så mycke..

Ja, nu kom farfar så då ska vi måla! Sen staan?!

Ha de så bra =)

Over and Out!

Tisdag

Okej, för varje dag som går verkar jag halka en eller två dagar bakåt i min planering.
Kan inte måla idag då vi måste spackla mycket mer så kanske kommer jag och farafar igång i morgon bitti med målningen! HOPPASHOPPASHOPPAS.

Ja, ja men snart kommer morfar och jag och Broder Tuck ska till Sjöbotten och grilla korv?!

Over and Out!

Tapet rivning...

River nu för fullt ner tapeter från väggarna.. man förundras över de olika tapeterna som har suttit där. Två olika med blommor, svanar och en gul tapet frfån min barndom. Ja lite less på detta är jag nog men går allt enligt planerna så målar jag nog första varvet imorgon!

Här kommer några bilder på hur mitt rum såg ut tidigare:
 
Okej, lite stökigt men, men. Ja nu ska det då bli vitt över allt, nyya möbler och så.
LÄNGTAR TILLS DET ÄR KLART!!

Over and Out!

IQ!

Testade mitt iq på Illustrerad Vetenskaps hemsida, fick 120 ;) haha högre än 90% av befolkningen så passa er här kommer Einstein XD hahaha.

Nae men i snart måste man ju lägga sig oxå, ska påbörja jobbet på mitt rum och riva ner tapeter och bära undan möbler.. kommer att bli tungt för lilla mej men det går säkert bra.

Skickade förresten in mitt CV till både Färg & Tapet och Haidic för att söka ett sommarjobb, men är det nån som vet om någon behöver någon som jobbar extra? Vars isf? :)

Sov gott, dröm sött och vakna i morron!

Over and Out!

Tillbaka =)

Är nu tillbaka från Umeå. Det var riktigt trevligt där faktiskt. Mycket shopping blev det...

image20
Från vänster: Skål, Lagerhaus. Sängkläder, Hemtex. Ramar, Lagerhaus+ Hemtex (Ska målas svarta).
Lampa nere till höger, Lagerhaus. Pall, Lagerhaus. Ljus, Lagerhaus. Ljusbricka, Ljushuset. Filt, Hemtex.

Mycket till mitt rum som ska göras om! :D Det enda som fattas nu är en sänglampa och en lång dyna.

Självklart blev det lite annan shopping oxå :] 
image21
Simple Plans nya skiva, ett par converse och en svart huvtröja. 

Och ja jag har nu sportlov!! Såååå skönt.

Over and Out!

RSS 2.0