Helt galen torsdag

Dagen har verkligen varit helt galen, började med engelska halv nio. Skulle ha glosförhör men det blev inte, HAPPYFACE!! Hade inte pluggat mycket direkt.. Sedan i väg till gympan, halva klassen åkte skidor men inte min grupp det blev bounceboll (boll sport man spelar med topsar typ) sedan avslappning med musik, utan lärare går allt bra  haha. Nae sen hade vi lunch som blev två och en halv timme lång, helt sjukt, naturkunskapsläraren skulle göra något annat så vi hade ingen lärare. Så efter lunchen på Frasses med Isabel och Felicia gick vi tillbax till skolan och satt i sofforna utanför klassrummet.

En lärare, fysik och matte lärare som vi i TE1b inte har ser oss typ jämt och vi har börjat vinka åt honom när han går förbi, han kom iallafall och pratade med oss när vi satt där och sa att vi var en av skolans charmigaste klasser ;) När han frågade varför vi var så charmiga svarade Sebastian att det var för att vi var så snygga, hahah, lärarn trodde på de och gick.  

Ja, men sen så skulle vi ha fysiklabb och då skulle vi koppla ihop massa lampor och grejer, det gick inte så bra direkt.. men med tre lärare så klarade vi Team fröknarna Larsson det! hahah nae det var inte så svårt bara komplicerat :S... Vi blev i alla fall klara sist. Fast vi gjorde det kanske bäst??  Ja sen teu.. inte kul men vårat grupparbete blev då iallafall klart... tidsepoken 2000-2007.. det har inte hänt så mycket nytt inom tekniken direkt, inte många stora grejer... 

Men vi fick sluta en hel timme i för väg! Så bra är vi :}
hah ja kort sagt en helt crazy dag! men aldrig har jag varit så glad som jag är nu, tack alla!

Over and Out!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0