En tanke till..

Dig 42-åriga kvinna som suttit inspärrad i 24 år, blivit våldagen av din far och fött 7 av hans barn.

Fan. Livet är orättvist.


Galet kul!

Nu verkar det som att livet börjar återvända när solen sakta värmer upp en.


Valborg! Ser ut som att kvällen ska tillbringas med goda vänner, inget kan få en att må så bra!
Ja så nu väntar det många trevliga happenings längs vägen. Inget kan stoppa en nu liksom :D

Matteprovet gick rätt bra idag ändå, behövde inte fundera allt för mycket, så jag hoppas inte på för många slarvfel. Sedan är svenska redovisningen bortgjord. Härligt.


Engelska nationella i morron i flera timmar. Men då man läst engelska sedan trean är jag inte det minsta orolig. Inte efter helgens dröm som faktiskt var på engelska! Konstigt det kan bli ibland.

Söndag och massvis att göra..

Svenska redovisning och matteprov imorrn. Inte svårt men man måste ändå förbereda sig. Sedan ska vi till mormor och morfar och käka, har målat lite på min hylla till sovrummet (det behövs ett varv till!) och jag och pappa ska ut och övningsköra ikväll! Engelska boken ligger också på mig, måste läsa klart den oxå! Oj, oj mycket här framöver men det är härligt med lite ledigt ändå!

Hårfärgen fick jag inte i tag i igår så jag springer nog in på tisdag!

Hare bra!

Tidig lördagsmorgon,

Blev väckt av pappa kring nio i morse,
då jag var så trött igår hade jag gärna sovit längre, men, men.

Blir kanske en sväng till stan idag, hoppas på ny hårfärg, har inte pratat med mamma om det än men jag hoppas. Det blir isf lite rödare än vad det är idag!

Surströmming till middag hos farmor & farfar, kanske en liten sväng ut med kamera innan dess.


DET ÄR JU VÅR!!!!!!!!


Torsdag, snart helg

Har inte skrivit mycket i veckan men med ett Nk prov bortgjort får jag väl skylla på det. Dessutom har jag varit otroligt trött.. Något man inte vill vara så här på våren, det finns så mycket jag vill göra ju!

Följde med Isabel, Nils och Felicia igår till älven i stan och fotade lite, ja snart äre ju sommar!


Alexanders "lilla" lista på prov och inlämningsuppgifter, redovisningar spökar i bakhuvudet. Den var seriöst inte kort! Typ tio elva saker varav ett mattenationella på typ 4 timmar. Inte lugnt direkt!  TE1B kommer att vara nästintill livlösa när sommarlovet kommer..

Cad..

Sitter på skolan och snart börjar lektionen. Cad.. inte kul.
Sen ganska skön dag typ =)

Ny vecka.

Dagen började med att jag vaknade av att väckarklockan slog igång, ovanligt då jag vanligtvis vaknar innan. Ännu ett bevis på hur trött man kan vara. Jag hoppade ur sängen och in i dushen, sprang ut och hämtade tidningen för att ensam sätta mig å käka frukost med tidningen och Rix morron Zoo som sällskap. Efter lite plattångande bar det av till busshållplatsen för att åka in till stan, där mitt liv utspelar sig för tillfället.

Åkte med Elin S och spatserade med Linnea till skolan. Mötte Amanda vid skåpen för att senare gå vidare till salen. Några glada klasskamrater satt och väntade på Gunilla, riktigt trevligt att vara tillbax! Det har ju bara gått en helg som har känts som en dag, men jag trivs i TE1B och kommer alltid att göra det.

Dagen var lagom lång och avslutades med handboll, lagom kul då mina vader gjorde sig påminda. Ont gjorde det iaf. Mötte Elin K på väg till bussen och tog sedan 16.15 bussen hem.

Ja, det var min dag, hur var din?

På G!

Ja, nu har jag kickat i gång löpningen igen! Två gånger har jag dragit mig ut genom dörren för att springa av mig lite. Resultatet känner jag nu, mina ben värker! Hoppas att jag tillslut kan träna bort det. Det gick ju i somras!

Har även övningskört lite med pappa i dag. Gick ganska bra faktiskt, lite ringrostig efter det låånga uppehållet men jag klarade mig.

Funderade även på hur skönt det är att vara liten, min lillkusin på ett år kom förbi med sin mamma och pappa. Vi lekte lite i snön trots att hon tyckte att det var obehagligt med snö. Haha det kändes säkert kallt på hennes småfingrar. En liten upptäcksfärd hanns även med innan de skulle vidare till farmor &farfar. Hon var riktigt duktig på att gå lilltjejen!

Nu är det vår! (HOPPASHOPPASHOPPASHOPPASHOPPAS)

Cyklar kanske en sväng ikväll, får se hure blir!

Hare bra!

solen skiner

Jo, dagen har varit jobbig idag, har inte riktigt varit på topp.. Undrar om det är en förkylning på gång??
Ja, hursomhelst så är det en helt vanlig dag och jag känner inte ens för att fota.. Var ute i veckan och fotade och bjuder nu på några bilder.

image50

SNS!

Ja, hoppas nu på sthlm om jag får åka med ner till E-tuna!
Vad säger ni om dessa skor?
image44Inte exakt vad jag vill ha men nästan!

Jo glömde ju skriva att jag fick MVG i teknikutveckling! Ganska stolt är man ju över det.

Fotografisk bild!

JIPPIE!!!!!!!!!

Ja, jag är glad. Fick veta att individuella valen kommit på fc. Sprang dit för att se... att jag inte fanns med på listan.
Åh, vad pulsen gick upp. Hoppades på Fotografisk bild då kursen inte var med på listan. Slår igång datorn nu och loggar in på fc. Och ja, hade fått ett uppdaterat mail med kursen med.

Så jag, Nils och Adam från min klass kommer att gå Fotografisk bild i tvåan! Jag är så himla glad! :D
Hoppas nu på att jag tjänar tillräckligt med pengar i sommar så att en alldeles egen systemkamera kan komma i mina händer!

image43Tänk så glad man kan vara!

Fysikprov.

Ja, vi fick då tillbaka fysikprovet idag. Det var mitt sämsta hittills tror jag, fast ganska bra ända. En poäng från ett MVG så jag är rätt nöjd ändå! Matteprov nästa vecka tror jag, och massa annat. TE1B kommer att vara helt slut när vi får sommarlov...

Men det verkar ändå som att jag följer med familjen ner till Etuna vecka 20. Hoppas på ett besök på Sneakers and stuff! :D

Äntligen är våren på väg eller är det bara aprilvädret som luras?

Fort som attan..

Jag hinner just och pass med att skriva, ska snart till bussen.

Svenskan går skit, måste lämna in kladden i dag.. hoppas att jag är så pass nöjd med den då. Gjorde klart intrevjun igår kväll... AAAAA....

Ja, ja ha en bra dag iaf! =)

Kulturdag.

Ja, idag har jag verkligen varit kulturell! Dagen har spenderats på en mattutställning och sedan på museet i Skellefteå. Hur kul kan det vara i våran lilla stad? Jo de hade två konstnärliga utställningar av två olika konstnärer. Sture Meijers var väldigt ångest laddad och tjejjens tavlor hon hette Elisabet nånting... De var verkligen glada! Min personliga favorit hette: Jag och mina provrörsbefruktade syskon med vår klonade hund (eller nåt i den stilen!) Ja vi fick skratta lite iaf ;)

Sedan gick vi en trappa upp till de permanenta utställningarna man minns sedan barnsben och ja, barnet i mig kom fram. Det fanns ju så många knappar att trycka på och saker som hände! hahah ja de var kul iaf :)

Har just skrivit ut intervjun med min bror och ska börja skriva imorron bitti på svenskan. Hoppas att man kan börja då!

Sov gott!

Vänner

Ja kvällen kommer att spenderas med vänner. Så kul då det var så länge sen sist vi gjorde nåt!

Solen lyser med sin frånvaro men jag hoppas att den dyker upp idag! Skickar några lycka till tankar till lillebror som är nere i Etuna och spelar SM. Hoppas på två vinster i helgen broder!

image42Ja, det var ett tag sedan jag ritade denna bild men då jag hittade den på datorn har jag pysslat lite med photoshop och, ja, den blev ganska bra faktiskt!

SOMMARJOBB!!!!

Oja vad glad jag är! Sommarjobbet är fixat!
Så söker du mig i sommar finner du mig under den senare perioden av sommarn på Färg&Tapet!

Helt Galet!!
Och nästa bra sak, Elin K ska ju oxå jobba där :D :D Så då får jag förhoppningsvis lite sällskap oxå.

Ja sköt om dig.


Kortdag idag!

Efter tre lektioner slutade vi kring tjugo i ett i dag! Ganska härligt dag då det bara vart engelska, gympa med gym och sen NK med en jätte bra lärare! Lena var sjuk så vi fick en lärare som oxå var Limnolog. DEt bettyde typ sötvattens biolog. Han kunde verkligen det där om sjöar.

Förövrigt så ser det ut som om pissvädret äntilgen  har gett upp, men tyvärr så har dom plogat hemma så det blev ishalt på snön, vet inte hur dom bar sig åt men visst, dom klarade de.....

Mina converse skor har gått upp där jag limmade dom sist :( måste nog limma igen och använda ett par andra skor imorrn. Det blir nog Adidas skorna som jag köpte nere i Sthlm på Sneakers and Stuff förra våren ( Råskön affär btw)

Sedan dagens fråga, går det att lösa upp 45 sockerbitar i en 1 och½ liters läsk? Jag och Alexander kom fram till att det måste testas..

Hare bra!

Bild..

Sitter på bilden vid en skit dator och ska snart hem...
Fysikprovet är gjort och ja, det gick väl så där. Hoppas ändå att det gick rätt bra =)

Får kanske sommarjobb på F&T, nu måste jag få veta snart ju...

Shit..

Beeptest idag... Ja, man klev då av först och känner sig inte så väl tränad. Men grattis till alla ni var så duktiga!

Måndag idag och allt drar igång igen, då vi gick igenom veckans att göra under lunchen blev det detta:

Fysikprov att plugga till på onsdag
Engelska glosor+engelsk bok som ska läsas till när??
Fundera ut vad reportaget ska handla om som ska skrivas på svenskan
Ja och plus detta fins ju annat att göra..
Ut och springa! När ska jag ta mig ut och träna? Torsdag??
Optikern i morron bitti 9.30 (fick påminnelse sms idag!)
Städa?
Fixa klart rummet, det går inte fort nu ska ni veta... måste ta tag i det oxå..
Köpa nytt hårspray, det håller på att ta slut (när ska jag hinna det då?)
Bestämma färger till underlägget på bilden, Äntligen får även vi jobba i Photoshop!
Planera klart helgen, det blir nog kul!

Ja som ni ser är det en hel del som måste göras och allt detta känns extra tungt när DET ÄR SNÖSTORM UTE!!!!  Shit vad jag hatar vintern! Nu vill jag ha sommar! Och många med mej!


Peace Out!  


DM guld i rullstolsinnebandy!

Grattis broder till två guld i DM som avgjordes idag!
Då man spelar i både senior och junior laget får man två medaljer, gissa en som var lagom stolt!

image41Broder längst till vänster med sitt juniorlag! (De vann med 5-0 mot Umeå och seniorlaget vann med 18-1 mot Umeå.. Känn er utklassade!)

Vilar

Ja, dagen kommer nog inte att bli så väldigt jättejobbig. Har varit slut efter skolan och ser dagen som en chans att vila ut inför nästa prövning. Ska nog snart sätta mig med fysikboken och börja plugga. Hade turen att labben vi gjorde i torsdags stämde, fick nämligen veta det igår!

Såg Da Vinci koden i går med mamma, jag veti nte vad jag ska säga om den men den var ganska bra faktiskt, har nu inte läst boken så jag kan inte jämföra så...

Solen lyser med sin frånvaro och jag som hade tänkt ta ner cykeln och cykla en sväng men jag vet inte hur jag ska göra. Det blir nog att vänta tills sommarn, om jag nu kan hålla mej så länge!

image40Denna bild togs i somras och ÅÅÅ vad jag längtar till sommarens värme!

Fredagkväll

Nu är man hemma igen och tydligen blev det så att vi ska beställa hem mat från Santana... Hoppas att det blir gott!

Sedan tvn, Så ska det låta, Magnus Ugglas nya program, Carina bergs nya, Morden i midsomer, Numbers och sen det som är kvar av Morden i Midsomer... Min tvkväll, inte så kul kanske men that´s life =)

Ha en bra fredag kväll!! :D

Sovmorgon!

Ja idag börjar jag som alla andra fredagar tio över tio. Ganska skönt faktiskt, enda skillnaden är att jag åker med mamma upp till stan och slipper åka med 9.28.

Dagen blir nog ganska bra då vi bara har matte, svenska och engelska! Slutar tjugofem i tre.. Åker sedan hem för att åka in till stan igen med mamma då vi ska äta på nån restaurang =) Känns skönt, blir nog ett bra slut på veckan efter påsklovet. Någon som har tänkt på att snart har en vecka till rusat förbi! Nu äre bara typ sju veckor kvar till sommarlovet!

Ja, ja nu ska jag sluta tjata, måste platta håret å så,

Hare bra!

Snö IGEN?!?!?!?!

Nu får de ju ta å ge sig helt enkelt... JAG VILL HA SOMMAR!!!!
Såg vädret nyss och tydligen ska de snöa mer i helgen men ändå vara plus grader... Hur går de ihop??? Ja, ja...

Iaf så har då dagen varit som vanligt med ett undantag, gick till tio i två istället för fem ifyra! Ganska så najs faktiskt, även om vi hade engelska, nk labb och fysik labb..

Grammatik på engelskan, fattade inte mycket men har ju turen att se när det blir fel så hoppas att det inte gör så mycket att man inte kan grammatiken utantill.. Ja sen typ två timmars lunch (pizza idag, men hur gått var det? inte mycket) sedan intog TE1B nk salen. Vad vi skulle göra och vad det var för syfte bakom det hela har jag ingen aning om än.. vi mortlade iaf sönder ett blad med sand och aceton för att sedan lägga det på ett papper som skulle ner i nån vätska som var förbjuden nu (?) och sen skulle det ske nåt, ja det gröna flöt ut lite och ändrade färg till gult. Supercoolt? Njae...
Fysiklabben var ändå lite bättre där hängde jag då med och fick räkna det mesta, ellära är stundens grej. Sista uppgiften kunde vi inte räkna ut för vi kan inte andragradare än men vi skulle försöka ändå tyckte Anders så visst det gjorde vi och kom fram till nåt stört.

Sedan citerar jag Olle: Det finns bara ett TE1B! hahaha ja, det har du rätt i! Vi är dom bästa helt enkelt!

Och till slut vill jag bara säga till min kusin att du klarar detta med! Du är stark och jag står vid din sida!



image39Några glada människor som lyser upp min vardag!

Helt slut

Ja, dagen har varit helt tokig...

Cad
Matte
Lunch
Fysik
Bild (med bild prov... )

Visste att jag inte hade mycket ork men då mamma ringde mej när jag satt på bussen och frågade om jag skulle åka hem med henne och jag inte kom ihåg det trots att hon sa de imorse.. ja då visste jag. Daxs att öka blodsockret och ta en tidig kväll!

Engelska läxan är då iaf gjord, tog typ 10 min och har inget prov att plugga till riktigt än (fysikprov på onsdag) så det blir nog att stupa i säng ikväll!


image38
Dessa skor sitter på mina fötter nu och ett bra tag framöver! ♥

1 april!

Ja, då var det dagen som alla ska skämtas. Radion stod på i morse och de saker jag uppfattade som skämt var Morron Zoos avlyssning på telefonsamtal, Den norska killen som druckit glykol, nån skånsk tidning som skaffat internet inloggning med tumavtryck på skärmen för alla läsare! Ja och sen hur man tagit fram nåt för att skrämma bort terrorister med curry, lite konstigt var det allt...

Sedan säger jag GRATTIS till min broder som fyller 12 år idag!

Första dagen med linser i skolan förresten, gick bara bra men jag måste fråga optikern om den vänstra linsen... Den är nog inte som den ska vara.

Ja, bildprov imorrn... så nu blire plugg då pappa kommer hem. Måste få i mig nån middag, Vilda lådan var ingen vidare lunch kan man ju säga...

RSS 2.0