Kolsvart

Mörkt är det. Kemin är inpluggad, lite i allafall. Har nu ritat i typ 2,5 timme. Bra blev det. Kanske lite mer photoshoppande och det blir ett skivomslag? Vad tror ni?

Tänkte på en sak. Vilka läser detta? Lämna en kommentar så ser vi, nu var det ett tag sen någon skrev nåt. Å de blir trååkigt i längden.

Lyssnar på mp3n, najs musik äre =)

Sov gott, dröm sött och vakna i morgon.

5 meter upp i en perukfabrik

....intressanta teorier....expotenialfunktioner....blodpudding....plugg....glasteckning....

Does it make sense?
Skulle inte tro det va? Otroligt ointressant, men tack Alexander och Camilla, ni gjorde lektionen överlevbar.

Vad har då hänt idag.. Inte mycket och egentligen har jag inte funderat på allvarliga saker. Typ varför man måste stå så otroooligt länge vid trafikljusen vid Ica, och vad Sven egentligen gjorde på matte lektionen. Annars så har det varit bra. Standard svaret på standard frågan. Hur har det varit idag? Bara bra.

Kanske blir det mer kemiplugg ikväll. Sammanfattning av kapitel två väntar. Det går nog fort.

Kokar potatis för fulla muggar. Nu verkar det som att jag står för matlagningen i denna familjen. I alla fall när mamma jobbar, pappa kanske inte kan laga mat? Hur skulle det gå? Nu blir det inget avancerat utan bara pölsa och potatis. Det borde ju till och med han klara upp.

Vad mer? Vad händer om man går in i ett svart hål och vad finns utanför universum. Ge mig svaret på det så blir jag glad...

Update: Ja, det är en löpvagn på bilden... tråktråktråktråktråk 

Då kommer Hells Angels på deras mopeder...

....logaritmer....hur blir det med svarta hål?....nitar....chili con grönsak....snake-dragon verb game....potenser....


Nu är det så att det faktiskt är höst. Löven faller gula ned till marken, det blåser och ja, snart är de daxs för mössa. Skolan blir allt kallare och de deprimerande proven närmar sig. Tur då att det finns ljusglimtar här och var. TE2B är ett exempel, kul har vi.

På matten kom skolsköterskan in. Det var dags för en drog undersökning. Hur duktig känner man sig inte då man kryssar i nej, nej, nej, nej, nej, nej.... Kommer de att tro en undrar man ju? Förhoppningsvis.

Ikväll väntar kemi boken snällt, prov på fredag. Tänkte börja plugga i tid och inte dagen innan, får se vad som händer med provresultatet då.


Dessa fina solglasögon lämpar sig perfekt då man slipar tapeter. Finns det inte skyddsglasögon i närheten så.. Det kan bli lite mörkt i och för sig.

Det blev inga byxor i söndags men däremot fick jag tag i mitt hårspray. Härligt.

I morgon väntar en ny dag med nya möjligheter.

Brand new

Sitter då här i den ny tapetserade hallen, de gula tapeterna har försvunnit och vita har tagit deras plats. Några hallmöbler har hittat sina platser. Den nya svarta pinnsoffan, spegeln och det pianolackade skrivbordet. Jag har nu ägnat lite tid åt att flytta över datorn och ja, det blev ganska bra! Efter en sväng in på stan i morgon blir det kanske en trådlös mus? Vem vet...

Kvällen igår var riktigt kul. Vi hann gå på stan, se afrikanska dansare och några estetare, spela spel på muséet, fika, se några utställningar, brodera, hyra film, se filmen och sedan promenera hem. Lyckat.

Nu är det då helg igen. Det känns som att måndag morgon var nyss... Tiden går fort och ikväll verkar det bli att vila lite. I morgon är man inhyrd fotograf, mormor och morfar firar 50 årig bröllopsdag och vi ska äta på Värdshuset. Hoppas på fina bilder, tänkte sedan skicka dem för att få dem framkallade. Det fungerar ganska bra va? Någon som gjort det tidigare?

Vad mer? Ja, hade tänkt bränna ut en skiva med finfina låtar. Får se när jag har tid med det...

Ha en bra lördag kväll!


Fredag morgon

Sitter nu här på fotografisk bild och har i princip bara redigerat bilder idag. Intressant.
Nästa uppgift verkar vara att skriva om en fotograf och dennes bilder. Jag vill fota ju!


Lagom klagat, ska snart på Nordanå och ha gympa, vad det blir har jag ingen aning om. Kanske fotboll eller nåt...

Tre lektioner kvar och är peppad på kvällen, efter några samtal igår så blev det bestämt. Vi sticker på stan, frikvällen är ikväll så vi får se vad det kan tänkas vara.

Ha de så fint så skriver jag sen :)

 Kanske regnar det idag?

Här ska det då stå något kul och intressant...


....stoffteckning....mätning av vatten....mos....engelskt prat....boklayout....

Dagen går mot sitt slut och jag har kemiläxa som väntar på mig. Kanske roligare att planera fredagskvällen? Det kanske blir frikväll i Skellefteå stad?

Vad har då hänt idag? Ja, inte så mycket... Fick väl ganska mycket sagt på engelskan, det är ju rätt så tråkigt men vi lyckades överleva. Gjorde klart omslaget i dag och lärarn har kanske lärt sig mitt namn?

En något intressant och knasig sak att fundera över må vara min dröm jag hade i natt. Lyckades på något sätt bli efterlyst av någon konstig armé från typ Kina. Smög genom en underjordisk tunnel, hamnade på en strand där jag genialiskt kom på att man kanske inte ska ringa någon. De kan ju spåra samtalet men smsa skulle jag nog göra endå?!?. Jag hann då ringa någon, var det Alexander kanske? I alla fall lyckades jag och den andra personen ta oss där i från till vad som verkade vara mormor och morfars hus. Någon ringde på dörren och jag skulle gömma mig, inte särskilt skickligt då de såg mig. Tur nog så var det några från klassen som lovade att inte säga något då jag skulle gå under jorden....
VAD HÄNDE DÅ LIKSOM?
Dessa helt galna drömmar kommer då jag är ganska spänd, har mycket att tänka på och är helt slut. Så slutsatsen av detta, jag har galet mycket som snurrar runt, runt i huvudet..

Nu har jag babblat på men jag måste få skriva av mig.

I morgon, fotografisk bild, gympa, matte och kemi. Prov om en vecka i kemi, kan man allt eller?

Snart är det då helg, vännerna i morgon kväll. Sedan antagligen mer tapetsering och så, hör av dig om någon skulle vilja hitta på något. Jag vill gärna!

Bjussar på en helt otroligt snygg bild från i onsdags. Lägg märke till de vana posarna...
(kanske även ironin...)

Det finns nätter då Fantomen vandrar på gatan som en vanlig man..

Du är
Fantomen
88%
Batman
68%
Hellboy
51%
Stålmannen
49%
Robin
46%
Wolverine
41%
Spindelmannen
41%
Hulken
32%
Kattkvinnan
21%
Du är en levande legend
som har ditt hem i djungeln.

Klicka för att testa vilken superhjälte du är!Så vare me de

....studio....poesiläsning....dallas....256874 timmars hål....stående longitudinella ljudvågor....

Dagen, ja den var otroligt lång. Aningens ovärd. Men rätt kul med människor omkring sig. Trevliga var de. 

Så fysiklabben i dag är ju liksom rätt sen så i princip hela TE2B drog sig till Dallas. De borde tacka Balder elever för alla pengar de får. I allafall så blev jag lite mobbad för hur jag åt. Tydligen inte tillräckligt fort enligt Gustav och för "fint". Jag? Hah, ja då har visst min uppfostran fastnat då... I allafall så fick vi i oss maten och jag, Alexander, Sebbe, Per och Camilla gick till Godisvågen för att köpa lite godis. Ännu en gång fascinerades jag av Mjölkchoklad med lakrits. Vem äter det liksom? Då jag har ett väldigt strikt godislöfte köpte jag ingenting men Alexander köpte godis med mango, fläder och spenat i. Haah, ovetandes tvingas vi att äta grönsaker ändå. Galet. 

Efter en otroligt lång och seg fysiklabb, med en lärare som inte riktigt förklarar så enkelt missade jag då 15:30 bussen med två sekunder. Det var bara att sätta sig och vänta på nästa. Som tur är, och som många hatar så går Ursviksbussarna rätt ofta. Tjugo minuter blev min väntan. Höll sedan nästan på att somna på bussen, kom då ihåg att kliva av i allafall. 

Ja, vad händer då ikväll? Har fått en idé till bokomslaget trots att jag slitit mycket med det ofärdiga försöket. Klurar nog lite på min idé. Sedan ska det vara styrelse möte här i mitt hus ikväll. Broder Tucks innebandy lag ska ha möte. Galet många rullstolar, njae kanske tre? Hahah, ja vi får se. 

Nu är det då, nästan färdig tapetserat. Lite vitt och sedan epilepsi tapeten, som jag så fint kallar den. Skämt åsido, det blir nog bra med lite möbler i hallen, kanske. Pappa har i alla fall lagt in ett jättefint golv! Riktigt snitsigt blev det. 

Nu slutar jag nog att tjata, lång dag i morgon med. 
Fackteckning och design, kemi labb, engelska och grafisk design. 


Ha det så bra!   

Nu vare länge sen sist

....ljudvågor....1,5 timme av ingenting....svetsning....kycklinggryta....eternal youth....funktioner....

Nu var de ett tag sen sist. Och jag kan skylla på om tapetseringen av hallen. Datorn står mitt i med en kabel från väggen, jag sitter på fotpallen till fåtöljen och det är allmänt stört.

Helgen bestog av arbete på lördag, lite fotografering av min lillkusin. Bilderna blev riktigt bra! Sedan, igår rev jag ner bården i hallen och spacklade sedan. Resultatet av det är att både pekfingret och långfingret på höger hand lider av smärta. Hur var det nu? Visst skulle man då kapa av fingrarna för att slippa smärtan, eller var det bara vid papercut? Haha, tack för den.
Missade klassfesten i lördags, kanske har jag missat nåt. Tydligen hade vissa spårat...

Ja, vad händer i veckan då? Inte så mycket tror jag, lite läxa kanske. Och sedan bio med vännerna i helgen?  Skulle väl vara rätt så najs?!?


Tack för idag!

Ha lite tålamod med uppdateringar, kan inte lova att jag kan komma åt en dator varje dag...

Jasså minsann.

....skissa....brandövning....skinksallad....grammatikläxa....boklayout....
 

Här är det nu fullt ös. Pappa har börjat renovera så smått. Vindsluckan utanför mitt rum är nedsliten då ett nytt innertak ska upp. Blev informerad att det kommer bli kallt i natt. Som om jag inte lidit nog av låga gradantal? Nu har jag då börjat drömma om att jag fryser om händerna, det har aldrigt hänt tidigare.
Tur då att jag sover med stäng sovrums dörr så inte all kyla smiter in. Då har nog alla tår trillat av när jag vaknat.

Så är det en dag kvar på veckan. Fredagen lovar foto, orientering, matte och kemi. Sedan verkar de allra flesta vara rätt så peppade på TE2Bs klassfest på lördag. Inte jag. 26 pers instängda i en liten etta med några spritflaskor? Njae. Not så värst kul. Vad är poängen att förstöra den kropp man har fått med alkohol redan nu? Helt enkelt värdelöst. Man kan faktiskt ha kul utan. Ska jag dit blir det i sällskap av några mer förståndiga människor.

Ja, vad mer?
Har känt mig allmänt hängig i dag. Haft lite småont i huvudet och käkarna. Inte varit särskilt med utan bara flummat på. Så känns det i alla fall. Blir nog en tidig kväll även ikväll. Hör att RoomService har dragit igång, kanske blir det det?
 

It´s like wishing for rain as I stand in the desert...

....iso....kärleken och döden....tacowook....vägskillnad....Har nu suttit några timmar och slitit med denna bild. Känner ni igen någon?
Det är iallafall TE2B.

Vad har då dagen bjudit på? Inte så värst mycket, lite poesiläsning och lite lek med systemkameran. Jo, sedan sprang vi fram och tillbaka mellan fysiksalarna, fråga inte varför. Ingen vet.

Broderikvällen igår var givande, trodde att det skulle vara slappare än det var. Nixpix, icke det. Det var som att befinna sig på skolan igen. Men några broderade streck senare och klockan kring halv tio var jag fortfarande inte klar. Så kanske snart blir jag klar... Vem vet?
En tanke har börjat gro, jag skulle vilja sy mig en väska. Har modellen klar i huvudet men vet inte om jag lyckas genomföra det på vår skruttmaskin. Skulle liksom vilja skriva något på väskan men med maskinen. 
Tillbaka till igår kväll så var jag helt klart yngst. Mamma näst yngst, vilket säger endel då hon är 40+. 
Tanterna där tjattrade och skrek när de skrattade. Klankade ner på andra och var allmänt otrevliga. En skämtade om att hennes dotter nästan blivit deprimerad för att de inte sett henne och uppmuntrat henne i skolan. Hur kan en förälder göra så? Jag kände ilskan inom mig....  

I alla fall fanns det några gulliga tanter där också, de var inte så duktiga men gjorde deras bästa. Som de ojade sig över hur det skulle bli och vad deras mammor skulle ha sagt om baksidan. Ja, det är tur att man har växt upp i en annan tid.

Morgondagen bjuder på Fackteckning och design, engelska och Grafisk design. En dag från 8:30 till 16:00. Och Alexander går från 10:05 till 13:20. Livet är inte alltid rättvist.

Bokomslaget vi ska göra på Grafisk design stör mig något. Jag tänker ständigt på det. Hur i hela friden ska det bli? Har lite olika bilder och har sökt igenom alla bilder jag har på jakt efter någon bra som jag kan använda. Så imorgon blir det 2,5 timmar framför datorn på skolan. Slitandes och kämpandes för att komma på något. Hoppas det går.

Sedan tänkte jag på en sak på väg hem. Busschauffören idag var trevlig, just han är alltid det. Men jag lade märke till att han tar på sig glasögon för att granska alla som stiger på. Råkade ut för detta då jag i sommras skulle åka hem någon gång. Han visste inte riktigt hur gammal jag var. Är det inte farligt att då köra utan sina glasögon??? Tokigt.

Slut tjatat för den här gången... Ha de så bra!

Cuz we all just wanna be big rockstars...

....solidworks....2-(a/a+b)....ugnstekt falukorv....joniseringsenergi....kroki....

(Nu är allt stört, inget verkar funka, så ha lite tålamod med denna layout.. )

Ja, går kvällen blev inte riktigt som planerat. Istället blev det en fototur med Elin S och Erik. Kul! bilder kommer senare från det.

Vad har då hänt idag? Ja, jag bemästrade SolidWorks. Haah. Sedan så verkar kemin hålla på och stampa på samma ställe. Inte lärde jag mig något nytt idag heller... Det går saaaaakta framåt. Idag ägnade lärarn säkert tio minuter åt något vi inte skulle lära oss. Det snurrade runt, runt med massa strunt. Ja, det fanns tydligen underskal i en atom osv...
Vi fick till slut göra lite uppgifter. Jag, Alexander, Ellen, Isabel och Boman jobbade tillsammans. Mycket vi fick gjort? Oja. Tillexempel så skulle en ärta bli 125 km i diameter om man förstorade den lika mycket som man förstorar en atom till ärta. Intressant..

Ska ikväll på Handens Hus med mamma på broderi kväll. Brodera svart på vitt liksom.


Rätt så lungt

....noder....låter hjärnan?....skjuvning...pastasås med kyckling....pling-verb....förenkling....

Så är det en ny vecka och hjärnan har börjat fungera. Matten gick lekande lätt. Shit, så långt fram jag hamnade. Tydligen har jag käkat mina kolhydrater. Ikväll blir det nog lite handling, foto och sedan Poirot.

Mitt tidigare inlägg var som sagt lite luddigt, men här är då min nyinköpta lilla älskling.

En Canon EOS 450D. Som sagt så är den efterlängtad.


...Sist men inte minst vill jag bara säga förlåt om jag trampat någon på tårna, om så är fallet så. Förlåt. Inte min mening...

Ha de så bra!
Nu sticker jag och fotar ljuset, älven och hela världsrymden.  

ÄNTLIGEN


!!

Så blev det helg igen

....porträtt....volleyboll...limpmacka...förlängning av bråk...protoner....

Fort som attan har det gått även denna vecka. Ja, vad ska man säga? TE2B var trötta på kemin och fick sluta fem minuter tidigare. Broder Tuck ska ha filmkväll ikväll så jag lär nog somna framför dvdn i mitt rum... Imorgon, lördag blir det kanske ett efterlängtat inköp. Sedan ska vi ha främmande. Intressant.

Mamma och pappa ska göra om hallen och deras sovrum. Hannah, vit svart, röd och rosa tapet i hallen med en Artwork, ganska vit. Sedan en Anna/sommarminne, brun, svart och guld med en beige/brun Plain i deras sovrum. Nya hall möbler, svarta. Och sedan en ny säng till dem.

Så ska man då... Ja, längta till imorgon. Hoppas, hoppas, hoppas på det. Pengar kommer att flyga iväg i sådana fall. Men hoppas, hoppas, hoppas!

Hjärta på sommaren!

1 liter hallon

....skärpedjup....poesi....fiskpinnar....brytningslag....


Ännu en dag till ända.

Är otroligt trött egentligen, om jag bara slappnar av... Somnar direkt, kan inte riktigt tänka klart, hittar inte rätt ord osv..osv..
Förkylning? Snart avklarat hoppas jag... Igår på matten kände jag igen den där känslan av att vara frisk, då allt bara klaffar, när talen löser sig framför ögonen. Ta mig tillbaka till verkligheten tack!

Mitten av veckan. Vad ska jag säga riktigt? Jo, jorden går under ikväll eller i morgon eller om två år. Så bered er på det. Känns lagom kul att spendera de sista timmarna på skolan. Hahah, lite pepp de forskarna måste känna. Ja, vi gör ett svart hål/återskapar Big bang. Jorden kanske går under? En chans på en miljon tydligen...
Så, detta handlar våra dagar om. Jo och sedan det där spelet... Spore? Var det inte så? Där man är en cell från början och väljer sin utveckling allt eftersom. Alexander fick en hjärna igår och Sebbe är i rymden. Så det så.

En teknikares liv går ut på Mythbusters och alla otroligt fina spel som finns. 35758464278764534684 miljoners miljarder finns det visst. Skämt å sido, men våra samtal går allvarligt ut på detta.
-Vad händer när man kör i ljusets hastighet och slår på lysena? Lyser det då?
- Jamen, jo! Det såg jag på Mythbusters igår....

Hahah, kul har vi då i alla fall. Vad som än händer så har man alltid någon där!

En bra dag

.......solid works.....kvadreringsregler......palt......heterogena blandningar.....färgpennor.....


Denna lilla belgare gör mig så där lagomt glad. Ordningssam och pedantisk. Med de små, grå cellerna gör han succé.
Talar om sig själv i tredje person, han och Zlatan...

Vem är det, om inte....


Ikväll kör femman Roomservice klassiker. Härligt. Det blir nog lite äppelpaj framför tvn. Synd för pappa att han jobbar. Roomservice håller hög kvalitet enligt Thomas Larsson.
Så jag får se vad Johnny och Mattias hittar på för skoj idag.

I morgon är det en ny dag. Onsdag närmare bestämt. Börjar som vanligt 8:30. Har turen att spendera dagen med TE2B, tjatigt, jag vet. Men om ni bara visste....

Det var nog allt.
Sov gott!


Ny vecka

Nya bekymmer.

Haha nae, inte mycket. Kanske det att jag lider av skavsår och förkylning.

Har sedan sist varit på stan. Köpt en ny kofta, tshirt och nya skor. Arbetat på Färg&Tapet, glömde skriva in det i pärmen... hoppsan sa.. Sett 27 dresses med ElinElinochLinnea. Vilat och firat farmor på 68 års dagen, hon fyller i dag men vi var på kalas igår. Så grattis farmor!

Dagen bjöd på longitudinella vågor, håltimme, tillåten spänning, orientalisk gryta, pjäs på engelska och förenkling av uttryck. Och självklart TE2B, vad skulle man göra utan er? Efter skolan hämtade mamma mig för att åka till Ske-hamn och ta den andra sprutan för cancervaccinet. Armen kliar lite men ganska kul att se på.

Ja, Poirot ikväll. Det ska jag se.

TA DET LUGNT! 

foto: Matilda Larsson


Fotografisk bild

Redigerad och klar... hahah!

Snart gympa, ska inte var med pga förkylning...
Photoshop jobb i dag på lektionen. Nils förvandlar mig till en demon eller nått... Det ser galet ut....

Ha de bra! =)

Ännu en till


För er som inte förstått så kommer dessa foton från Cypern. Denna bild är tagen kring ett kloster i Ayia Napa.
Sedan lite redigerad...

Torsdag kväll


Denna har jag nu jobbat med... kanske en, en och en halv timme.
Jag vet inte om jag blev så nöjd, men man måste träna!

Torsdag

Så dagen har man spenderat på skolan från 8:30 till 16:00.
Har haft Fackteckning, målade med akvarell, Engelska, vad gjorde vi egentligen? och Grafisk design, photoshop grunder och lite genomgång om layout.

Tog snabbussen hem och mötte mormor, hon hade gjort soppa till middag. Gott var det i allafall.

Så efter middagen sätter jag mig vid datorn, öpnnar mailen och vad ser jag där? Jo ett litet mail från Elin, hon hade gjort denna illustration av mig:
Tackar, tackar! Riktigt fin var den också!!!

Detta är sådant som värmer, hade jag haft Elin Ks kunskaper så hade hon fått en bild hon med. Vem vet, kanske det blir en med ritplattan i framtiden?

Så åter till dagen, eller vad finns det att säga riktigt? Jag känner inte att jag har något intressant att dela med mig av...
Imorgon blir det stan med Linnea och sedan hittar vi på något på lördagkväll. Stålgänget.

Jo, jag ska kicka igång pappas systemkamera. Den gamla, med film i. Han står för all kostnad, känns skönt. Hur ska det gå då? Jag som nästintill blivit beroende av att redigera bilderna... 24 chanser, shit. Inte mycket... Ja, det blir det att inhandla imorgon, tillsammans med ett par skor. Sedan får vi se vad det blir mer för något!

Ha de bra!!

Pissväder

Nu är det bara så att jag inte orkar mer. Sommaren 2008 försvann, vars vet man aldrig, till sydligare breddgrader kanske. Jag och Nils hann med att fota idag innan regnet började att ösa ner. Det lektes med bländare och olika slutar tider. Kanske kommer det några bilder senare...

Förkylningen dödar mig. Vaknade 01:18 i natt av att halsen gjorde ont. Har idag tagit 4 Ipren. Hittills.
 Jo, hösten är här. På riktigt. Kanske fullföljer jag min och Alexanders idé om att sticka utomlands i 4 år för att sedan flytta till ett annat land. Sverige, ett land med hyfsade åsikter men jädrar vilket dåligt väder!


Ritplatta i mitt hjärta!


Så har jag då slitit lite med min nya pryl. Tänk om jag fick använda den på bilden....

Ja i alla fall så är det måndag idag. Förkylningen börjar komma och huvudet är tungt. Veckan är lång men det verkar endå bra, många lektioner verkar falla bort.  TE2B lyser upp dagarna och trots allt så trivs jag på skolan.
Dagarna blir allt kortare och kallare, hösten kommer med stormsteg. Fasen, tur bara att man har sina vänner där i vått och torrt.

Ja, glömde säga att inköpen i lördags blev två tröjor, en jacka, en ring och tre par örhängen.

Ikväll blir det nog att göra klart bild läxan  sedan bänka sig framför tvn och se den efter längtade monsieur Hercule Poirot på Tv4.

RSS 2.0