I Have A RockNRoll Life

I dag föll domen. VG på fysik provet.

En och en halv timme har vi individuellt val på onsdagar och fredagar. Jag går fotografisk bild och såg i dag framemot en ny uppgift. Lite besviken blev jag allt när vi såg ett program om paparazzi fotografer på en halvtimme och sedan presenterade Erik den nya uppgiften. Vi ska fota till Tankens trädgård, med temat Ocensurerat. Trodde att hela den grejen var bortblåst men när man tror det som mest kommer allt tillbaka. Nu har jag i och för sig fått en idé men det gäller att genomföra den också. Så idag ägnade jag en hel timme åt att göra ingenting. Så det så.

Satt och kollade igenom lite gamla bilder. Polaroid. Herregud så man såg ut som liten, lite smått galen kanske. Men nu vet jag inte vad som hänt för där fanns antingen bilder innan jag var född eller från när jag var fem år och uppåt, bara någon enstaka bild från när jag var riktigt liten. Kanske sitter de i album?

Pappa har idag skruvat upp både min gardinstång och sedan de nya lamporna över fåtöljen. Fint blev det, nu fattas bara att sätta upp gardinen också!

Morgondagen blir nog chill. Bild, kemiplugg, engelska och grafisk design. Hoppas att det går som vanligt. Bra och att det blir lika roligt som alltid. Många skratt har det blivit under året och förhoppningsvis de kommande också!

Krya på dig Isabel så ses vi kanske i morgon.


Bjuder idag på en bild som symboliserar min vardag. Just det, TE2B.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0