Morgon på Cypern

Sitter i hotelllobbyn efter en hotellfrukost. Solen skiner och det är 33 grader varmt ute. En timmes förskjutning så klockan är här 09:56. Luftfuktigheten är hög och man slipper att frysa om fötterna.

Många bad har det blivit, både i havet och i poolen. Vattnet är bra mycket varmare än hemma, cirka tjugoåtta grader.

Jag och pappa hyrde cyklar igår och cyklade in till Ayia Napa stad, kikade lite på hotellet vi bodde på för två år sedan. Herregud så varmt det var! Efter lite fotande på klostret och en glass utanför Euro Bakery så cyklade vi hemåt.

Flyg resan ner var hemsk. En timmes försening, det tog lång tid innan alla boardat och kärringen som skulle boarda alla hade inte den bästa dagen. Kallax flygplats var underbemannad. Efter någon timme i luften så meddelade en av flygvärdinnorna att all mat hade lastats av i Bergen på väg upp till Luleå. Tur nog fick vi en macka. Mamma var lagom glad när de inte ens bjöd på kaffe eller te. När vi sedan landat framme på Cypern skulle Broder Tuck få bärhjälp ur planet. Då alla cyprioter tar dagen som den kommer och chillar fram väntade vi nog tjugo minuter ensamma kvar i planet. Till slut kom det en hiss. Bra, sedan busstransfer med flygpersonalen in till flygplatsen. Stod våra väskor och snurrade på något band nu? Njae, det kan man väl inte säga direkt. Vi hittade bandet där alla Luleå resenärernas väskor skulle komma. Någon minut senare var det borta. Många svenskar sprang runt som yra höns. Efter säkert en timmes väntan om inte  mer. Tjöt en siren och ett bagage band började snurra. Med våra väskor! Så haffade vi dem och gick ut till bussen som gick till Sunwing Resort Sandy bay. Första gången man var med om att bussen körde om vanliga personbilar! Tänk på det Skelleftehamnsbussen!

Här bor vi nu, Sunwing Resort. I ett Royal Family rum, med mycket svenskar och ett Supermarket som säljer Malacos salta sillar.... Fasen vad skandinaviskt. Som ni märker så är till och med tangent bordet svenskt... Inte illa.

Nä, nu ska jag smorsla lite solkräm för att sedan ta ett dopp i det blå!

Peace Out.... =)

Kommentarer
Postat av: elin

livet är orättvist...

2008-08-16 @ 20:43:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0