2 januari

Grattis på födelsedagen pappa!

114 bilder kvar, snart i mål!

Lovade i går att berätta om nyårsafton. Jo, vi kom till ES strax före sex. Gjorde bålen och sedan kom Linnea. Började med förrätten. Medan den stod i ugnen så började vi hacka sallad och göra guacamole till varmrätten. Käkade förrätt och sedan ställdes tacogratängen in i ugnen. Gott värre! Efter vi smält maten ett litet tag började vi göra i ordning för den lilla fotograferingen vi planerat för. Så började vi och här kommer några bilder därifrån.



Undrar du vad fasen det är som driver oss får du nog klura ett tag till...

Många skratt senare så åt vi efterrätt. Chokladfudgetårta tror jag det hette. I alla fall så hade jag och Linnea lyckats bra med den. Vi satte oss i soffan och käkade lite chips, lirade SingStar och sedan blev klockan nästan tolv. Vi hämtade in Pommacen som stått ute på altanen. Efter lite kämpande lyckades vi få upp flaskan. Sedan fick vi en överraskning. Pommacen hade fryst! Haha, tokigt. Men det blev då isbitar gratis i läsken, alltid är det något som är positivt ni vet....


Så stack vi ut när klockan slog tolv slag och kikade på raketer. Riktigt fina var de men lite svåra att se där vi befann oss. Men som räddaren i nöden hade vi tomtebloss.
Ja, det var väl vår kväll och även i år blev det ett nytt år. Hoppas att....

.... blir ett bra år för alla!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0