Egentligen så är jag rätt så slut

Ögonen går i kors och hjärnan har visst lagt av.

Idag visade vi de bilder vi tagit på Fotografisk bild. Lärarn gav oss en uppgift om att beskära en gammal bild och sedan stack han när det var ungefär 40 min kvar av lektionen. Heeh, det är så man gör.

Matte sedan, Anders snodde ett Ballerina kex av BF. Ganska galet men sådan är min lärare. Mat, parisare och sedan väntan inför en extra lång fysiklektion. Det kommer visst att försvinna tid då vi ska hålla på med Företag för en dag snart... Lite vi spårade med idéer till det. Boman skulle visst motivlacka naglar, Alexander cykla runt på torget och tigga pengar för sina tricks, Isabel skulle sälja sina teckningar hon gjort på datorn. Sedan så skulle vi visst köpa en skrivare och fota porträtt för att skriva ut direkt... Haaha, jag tror att vi skulle bli miljonärer på en dag.

Efter att ha fixat en tid för synundersökning, köpt linsvätska och en tröja så satte jag mig på bussen hem. Har pluggat kemi sedan jag kom hem med en paus för att äta middag. Det kändes så konstigt att i början plugga in något som man redan kan. Provet är alltså i morgon och jag gör en pluggning á la MLA i nian. Har i gymnasiet suttit några dagar i streck och pluggat, lite för varje dag. Nu orkade jag inte för att jag tycker att jag kan det. Därför gör jag som jag gjorde under högstadiet och pluggar kvällen före. Får se hur det går. Tänkte läsa lite i morgon också, börjar först 12.10... Chill, får se hur länge jag lyckas sova. Kvart i åtta som vanligt eller? Kanske inte värt att sätta väckarn på ringning.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0