Indiana Jones 4

Igår var jag på bio med pappa och lillebror. Vi såg senaste Indiana Jones.

Indy hade blivit gammal och kidnappad av ryssarna. Han flyr och överlever en atombomb i ett kylskåp! Efter ett förhör med FBI så åker han tillbaka till skolan. Hans kontor blir genomsökt och chefen tvingas avgå. Indy sticker till en ny stad för att söka nytt jobb. På järnvägsstationen kommer en kille på motorcykel och ropar in i tåget till mr Jones. En vän till Indy har blivit kidnappad, proffessor Ox. Indy och killen, Mutt, sticker iväg från caféet där de har språkats vid angående kristalldödskallen. Ryssarna dyker återigen upp och det blir en jakt på motorcykel för Indy och Mutt, jagade av ryssarna. Efter mycket körande åker de in i biblioteket på skolan. Indy ropar då till en av studenterna: 

- För att bli en bra arkeolog måste du lämna biblioteket!
Varpå han och Mutt rusar vidare. Ett meddelande från proffessor Ox läses och de ger sig iväg på jakten efter kristalldödskallen!

Helt klart en sevärd film. Fast att se de tre första filmerna kan vara bra, men det funkar att bara se den sista också! Tycker dock att slutet på mysteriet var lite överdrivet, vill inte avslöja något men har du sett den förstår du.   


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0