Vintertid, here we go

Vaknade halv nio imorse. Så är det, lade mig kring halv tre sommartid. Halv två vintertid.

Elin S och Linnea var här igår. Vi lirade Guitar Hero och Sing Star. Man är väl inte riktigt världs bäst på att sjunga men det går hyfsat. Sen såg vi någon störd film på trean. Med Jude Law och Matt Damon. Det sista vi såg så slog Damon ihjäl Law i en blå eka mitt ute på havet för att sedan lägga sig bredvid honom och hålla om liket. Man är inte riktigt normal då kom vi fram till.

Dagen? Ja, hittils har jag lyckats käka frukost, stöka bort, köra igång diskmaskinen, duschat, burit ut soporna och bäddat sängen. Mormor ringde och hade dåligt samvete för att hon inte ringt under helgen. Jag har varit ensam hemma och hon var väl rädd att jag skulle känna mig ensam eller något.. Men hon är härlig min mormor. Får nog ett par tjocksockar till jul. Finns det något bättre egentligen? Jag lever mitt liv i tjocksockar, utan dem skulle tårna ha trillat av.

Nu går Simple Plans skiva för fulla muggar. Måste komma på en låt till singel omslaget jag ska göra på Fotografisk bild. Vad kan det tänkas bli?? Har jag sagt att jag framkallat alla bilder nu? Jo, i fredags körde jag på ett stort papper och det blev ganska bra! Lite trixigt är det men det fixar vi. Kom att tänka på engelska läraren som kom ut i torsdags. Vi satt i korridoren och väntade på att lektionen skulle börja. Finns det någon här som är duktig på teknik och vill ha ett MVG i engelska? Hallå, vi är typ 26 teknikare, hälften ITare. Det var den bärbara som krånglade när vi skulle se på film. Hela klassen gick in och på typ 1 minut var det fixat. Rätt najs de va?

Nae, ska redigera lite bilder hade jag tänkt. See ya later


Från kvällen då det var så fint på älven... Lite photoshoppad men visst.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0