Ännu en vecka är slut..

Så är det måndag och ny skolvecka i morron... Okej det ska ändå bli kul, vi går ju endå bara fyra dagar. Men ett matteprov och en engelskaredovisning tynger ner mig lite.. hoppas det går bra iaf.

Spikade föresten Teu provet vi gjorde innan lovet men det var det rätt många som gjorde (det var ett superlätt prov nämligen!) fritidshuset fick jag tillbaka i torsdags och fick även på det ett MVG. Glad är man då över det iallafall!

Så i fredags skulle TE1B på mässa, Ung Företag mässa, ingen av oss hade någon aning om varför vi var där, vad vi skulle göra eller när vi fick fara.. Så halv ett (vi gick dit tolv) sa jag hejdå till Isabel och Alexander och gick tvärsöver vägen till busshållplatsen för att ta 12.40 bussen hem till Ursviken. Hann inte stå där länge förränn Annelie (Engelskalärarn) kom förbi och sa att vi borde ha haft engelska då det inte tog så lång tid... Okej, kanske det men inte vårat fel då vi inte hade fått någon som helst information om när vi skulle gå... Så dom får skylla sig själva! 

Ja, ja... Så var det med det.. Svenska uppgift att skriva en insändare imorron, svårt då man inte är upprörd över nåt speciellt.. Är du arg på nåt? 

Ja, och så Grattis till Charlotte Perrelie för segern i Melodifestivalen, kommer hon att klara sig i Belgrad? 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0